Отримати картку платника податків стало зручніше

Листопад 20, 2012 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Громадяни можуть отримати реєстраційний номер картки платника податків (більш відомий як «ідентифікаційний номер», або ІНПП) не тільки за місцем проживання, а й у відділенні податкової служби за місцем отримання доходів чи за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування.

Така ж можливість надана платникам для повторного отримання картки (наприклад, за умов її втрати), внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків або отримання з нього даних про суми виплачених доходів.
На даний момент громадянин може безперешкодно отримати картку платника за місцем офіційної реєстрації протягом 5-ти днів. Якщо ж він бажає пройти реєстрацію чи внести зміни до Державного реєстру у сервісних центрах податкової за місцем роботи чи іншого об’єкта оподаткування, то це займає 10 днів. Втім, державна податкова служба України планує скоротити цей термін до 5 робочих днів. Для цього вже створені усі технічні можливості: вдосконалене програмне забезпечення, працює новий потужний сервер. Ініціативи податкової викладені у наказі, що очікує реєстрації у Міністерстві юстиції.
ДПС у Кіровоградській області нагадує, що за бажанням платника орган ДПС може проставити у паспорт громадянина України відмітку з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool