Освітяни Кропивницького підтримали флешмоб 22 Pushup Challenge

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 лютого, у спортивній залі ЗОШ №6 вчителі фізичної культури з усіх шкіл Кропивницького на чолі із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко приєдналися до флешмобу 22 Pushup Challenge, повідомляє  сайт міськради.

Флешмоб 22 Pushup Challenge стрімко набирає популярності в Україні. Його мета - підтримати ветеранів АТО, які страждають від посттравматичного синдрому, а також популяризувати здоровий спосіб життя серед населення. Суть акції полягає у тому, що її учасники протягом 22 днів віджимаються 22 рази і роблять відеозапис, який викладають в мережу інтернет. Після цього естафету передають далі.

- Цією акцією ми хочемо підтвердити, що кропивницькі освітяни підтримують українських військових, а також активно виступають за здоровий спосіб життя, - наголосила Лариса Костенко. - Ми слідкували за флешмобом через мережу інтернет і коли нам передали естафету - прийняли виклик. А естафету передали усім закладам освіти Кропивницького.

Сьогодні, 7 лютого, у спортивній залі ЗОШ №6 вчителі фізичної культури з усіх шкіл Кропивницького на чолі із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко приєдналися до флешмобу 22 Pushup Challenge.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool