Оркестр духових інструментів із Кропивницького - переможець фестивалю-конкурсу «Армія дітям»

Травень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

19 травня 2018 року народний художній колектив оркестр духових інструментів «Зміна» Кіровоградського обласного ЦДЮТ гідно представив Кіровоградщину на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячих духових оркестрів «Армія дітям», що проходив за участю військових оркестрів Збройних Сил України на території Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського.

Захід, що відбувався в рамках Всеукраїнського фестивалю позашкільних навчальних закладів України «Територія творчості-2018», об'єднав більше 300 учасників з усієї України.

Масштабний всеукраїнський фестиваль, присвячений 100-річчю заснування системи позашкільної освіти України, розпочався з виконання Державного Гімну України. Згодом кращі дитячі духові оркестри, серед яких і колектив обласного ЦДЮТ – оркестр духових інструментів «Зміна» (керівник – Олександр Ніщеменко), продемонстрували по декілька творів. Журі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячих духових оркестрів «Армія дітям» визначило трійку переможців. За високий рівень виконавської майстерності вихованців «Зміни» нагородили дипломом ІІІ ступеня та кубком переможця.

Також під час фестивалю діти переглянули виступи кращих військових оркестрів Збройних сил України: зведеного військового оркестру Київського військового ліцею ім. Івана Богуна та Військового інституту телекомунікації та інформатизації ім. Героїв Крут, зведеного оркестру Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та 101-ї бригади охорони Генерального штабу ЗСУ, Військового оркестру Національного університету оборони ім. І.Черняховського та оркестру почесної варти Київського полку Президента України ім. Б. Хмельницького.

Галина Богомаз-Кулик
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool