Організаційні зміни в «Кіровоградобленерго» не вплинуть на підвищення тарифів для споживачів

Грудень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

Відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії», ПрАТ «Кіровоградобленерго» розділено на постачальну та розподільчу компанії.

На виконання зазначеного Закону та інших підзаконних актів споживачам розпочали розсилати заяви про приєднання до розподільчих мереж.

Про наслідки підписання цих заяв на щопонеділковій апаратній нараді голови облдержадміністрації поінформував керівник Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії Олег Валентий.

Посадовець повідомив, що такі бланки заяв надіслано усім споживачам. Вони мають підписати їх і надіслати до "Кіровоградобленерго". Рамо з цим, Олег Валентий повідомив, що сам факт сплати споживачем за електроенергію вже є фактом приєднання до публічного договору.

Посадовець звернувся до усіх споживачів області і наголосив, що у зв’язку з організаційними змінами, підвищення цін за спожиту електроенергію не передбачено і ніяких зайвих рахунків їм не направлятимуть. Підписання заяв не спричинить додаткових витрат для людей. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool