Органи прокуратури посилюють боротьбу з корупцією відповідно до нового законодавства у даній сфері

Листопад 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 3

До проблем викорінення корупції, як одного з найнебезпечніших соціальних явищ, що негативно впливає на суспільне життя, політичну, економічну, соціальну та правову сфери функціонування держави, наразі звернута пильна увага органів прокуратури Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області


Лише протягом останніх трьох кварталів поточного року прийнято до провадження 32 кримінальні справи цієї категорії. З ознаками корупції до суду з обвинувальним висновком направлено 31 кримінальну справу відносно 45 обвинувачених. Зауважимо, що тільки відносно працівників правоохоронних органів порушено 12 справ; депутатів – 11; посадовців органів влади та місцевого самоврядування – 23.
Принагідно додамо, що за фактами хабарництва порушено 13 кримінальних справ, з яких 7 – відносно державних службовців.
Крім того, з моменту набрання чинності Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» правоохоронними органами області складено вже 38 адміністративних протоколів.
Діяльність у даній сфері посилюється, оскільки нове антикорупційне законодавство значно розширило повноваження прокурора при здійсненні нагляду за його додержанням.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool