«Опозиційний блок» Кіровоградщини закликає Рабіновича скласти мандат нардепа

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Заступник голови Кіровоградської обласної організації «Опозиційного блоку» Андрій Маліцький закликає народного депутата Вадима Рабіновича скласти мандат через вихід із партії заради співпраці з владою. Про це він заявив сьогодні, 13 травня, повідомляє КП.

Зокрема Маліцький вважає, що так би вчинив кожен порядний політик.

– Якщо людина прийняла рішення вийти з політичної сили, від якої обрався парламентарієм, заради співпраці з владою, було б логічним рішення відмовитися від мандата народного депутата. Так має вчинити порядний політик, – наголосив Маліцький.

Він також зазначив, що влада використає Рабіновича так само, як свого часу використала створену нею ж партію «Наш край».

– Ми всі розуміємо, що вибори в Україні невідворотні. І це рішення залежить ні скільки від влади, скільки від людей, яким от-от увірветься терпець. Останнє соціологічне опитування, яке опублікувала «Українська правда», показує, що найрентиговішою партією сьогодні є саме «Опозиційний блок». Відтак влада розуміє, що чесно виграти ці вибори не зможе, а тому шукає можливості перетягування електорату. Так було з партією «Наш край» на минулих виборах, основну частину якої сформували колишні регіонали. Така ж роль буде і в Рабіновича, – пояснив Маліцький.

Нагадаємо, сьогодні Рабінович заявив про вихід із «Опозиційного блоку».

Народний депутат Микола Скорик назвав даний факт прямою реакцією влади на високі рейтинги опозиції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool