Опозиція вимагає від ГПУ і СБУ чесного і повного розслідування нападу на «Інтер»

Вересень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

«Опозиційний блок» вимагає від Генпрокуратури в Служби безпеки України чесного і повного розслідування нападу на телеканал «Інтер», 4 вересня, повідомив голова фракції партії в Кіровській районній у місті Кіровограді ради Олександр Рихлицький.

– У результаті незалежного розслідування, проведеного за підтримки «Опозиційного блоку» і аналізу інформації, зібраної з різних джерел, встановлено чимало факторів, причетності окремих керівників та народних депутатів  до подій 4 вересня на каналі «Інтер». Спроба отримати контроль над великим загальнонаціональним телеканалом збіглася з невдоволенням інформаційною політикою телеканалу, з екрану якого опоненти неодноразово заявляли про неефективну роботу і корупційні діяння представників партії «Народний фронт» у владі, зокрема Турчинова та уряду Яценюка, – заявляє опозиціонер.

– Не є секретом, що протягом 2014-2016 років здійснювався прямий тиск на Нацраду з питань телебачення і радіомовлення з метою позбавлення «Інтеру» ліцензії на мовлення, а також ініціювалися рейдерські судові позови на користь телеканалу «Малятко-ТБ». Всі ці дії здійснювалися за «силової» підтримки мілітаризованих формувань, учасники і лідери яких брали участь у терористичній атаці 4 вересня.

Протягом останніх місяців був розроблений і втілений план публічної дискредитації каналу «Інтер», враховуючи прямі погрози на адресу співробітників і власників каналу. Їхні дії були добре сплановані і є терористичним актом, здійсненим за політичними мотивами. У результаті цієї терористичної атаки постраждали люди – журналісти телеканалу «Інтер». Тому ми вимагаємо проведення ГПУ і СБУ чесного і повного розслідування цього злочину і покарання винних.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool