Оплатити комунальні послуги кропивничани можуть у ПриватБанку

Листопад 14, 2016 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Останнім часом, на тлі збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги, ЗМІ оприлюднили інформацію щодо нарахування комісії за ці платежі.

Низький прожитковий рівень українців та високі тарифи на комунальні послуги змушують рахувати кожну копійку. Тому не дивно, що збільшення суми платежу за рахунок комісії викликає незадоволення та обурення.

Тим часом, у ПриватБанку повідомляють, що їхня комісія залишається незмінною і мінімальною. А найменш соціальнозахищена категорія - пенсіонери сплачують усі комунальні платежі зовсім БЕЗ КОМІСІЇ.

Наприклад, у Кропивницькому за послуги водоканалу, теплопостачання, КРЕПіВ та ЖЕО, інтернет-провайдера “Шторм” можна сплачувати взагалі без комісії, тобто - безкоштовно. Існує комісія за послуги газопостачання та вивіз сміття. Вона складає 3 гривні при сплаті через касу відділення, 2 гривні при сплаті в терміналі самообслуговування і 1 гривню - через Інтернет-банк Приват24.

“ПриватБанк має угоди з комунальними підприємствами, відповідно до яких маємо чи не найнижчу комісію за кожну оплачену квитанцію, - розповідає Олексій Харін, заступник директора, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - А зменшити комісію до 1 грн при сплаті за газопостачення допоможе Приват24”.

Як повідомляє регіональна прес-служба ПриватБанку, жителі Кіровоградщини віддають перевагу оплаті комунальних послуг через каси Банку. Так, з початку нинішнього року 1 127 131 платежів за житлово-комунальні послуги було оплачено у касах відділень, 481 047 - у терміналах самообслуговування та 396 375 - через Інтернет-банк Приват24.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool