Опитування кіровоградців щодо перейменування міста відбудеться за межами виборчих дільниць

Жовтень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 0

Опитування мешканців Кіровограда щодо перейменування міста, як і планувалося, відбудеться 25 жовтня, у день виборів до місцевих органів влади.

Про це повідомив заступник міського голови Сергій Колодяжний під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 20 жовтня. Опитування будуть проводитися на вулиці, за межами виборчих дільниць, у період із 8.00 до 17.00. Можливість віддати свій голос за однин із семи варіантів майбутньої назви обласного центру: Благомир, Ексампей, Єлисаветград, Козачин, Златопіль, Кропивницький чи Інгульськ можна буде за наявності паспорта, який засвідчить реєстрацію місця проживання саме на території обраної дільниці для голосування

. - Міська влада здійснює виключно соціологічне опитування, результати якого будуть передані на розгляд Верховної Ради України, - акцентував увагу Сергій Колодяжний. – Саме Верховна Рада прийматиме остаточне рішення про нову назву Кіровограда. За інформацією заступника міського голови, комісії з проведення опитування вже фактично сформовані, а члени комісії офіційно отримають по 400 гривень за три робочих дні. Сергій Колодяжний також прогнозує, що на проведенні опитування вдасться зекономити і буде використано значно менша за 600 тисяч гривень, передбачених у міському бюджеті, сума.

За попередніми оцінками, видатки складуть близько 350 тисяч гривень. Підведення підсумків опитування відбудеться у 426 кімнаті приміщення Кіровоградської міської ради. Офіційне оголошення результатів планується на 21.00. Сергій Колодяжний запросив також представників засобів масової інформації спостерігати за процесом опитування від початку голосування до підведення підсумків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool