Оперативна інформація про ліквідацію надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Січень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

За інформацією начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимира Слінченка, уночі та в першій половині дня 18 січня у 5-ти районах (Гайворонському, Благовіщенському, Голованівському, Вільшанському Новоархангельському) йшов сильний сніг. Наразі на цих територіях спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу.

На даний час техніку залучено для буксирування вантажних автомобілів у Благовіщенському, Гайворонському, Голованівському, Добровеличківському та Новоархангельському районах (надано допомогу 51 од. техніки).

Володимир Слінченко повідомив, що з допомогою місцевого підрозділу Служби автомобільних доріг вдалося відбуксирувати до Новоархангельська автобус, у якому діти із Молдови їхали на змагання до м. Харкова. За сприяння місцевої РДА дітей поселили у гуртожитку ПТУ та забезпечили гарячим харчуванням і теплим одягом. Наразі голова Новоархангельської РДА вирішує питання про розселення 19 наших співвітчизників, які прямували до міста Познань із Дніпра.

За інформацією диспетчера Кіровоградобленерго, станом на 14.00 без електропостачання залишалися 25 населених пунктів у 4-х районах області: Благовіщенський - 1, Вільшанський - 4, Гайворонський - 6, Голованівський - 7, Новоархангельський - 7. Ремонтні бригади зараз відновлюють електропостачання.

Як повідомив Володимир Слінченко, станом на 14.00 у зазначених районах спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу, у 2-х районах (Маловисківському, Новомиргородському) – невеликий дощ, а на решті території без істотних опадів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool