Опалювальний сезон у Кіровограді розпочнеться 15 жовтня

Вересень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон 2012/2013 року в місті Кіровограді розпочнеться з 15 жовтня 2012 року. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради повідомляє офіційний сайт міської ради.

Міськвиконком зобов’язав також теплогенеруючі підприємствам міста ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, КП "Теплоенергетик, інші суб’єкти відносин у сфері теплопостачання, незалежно від відомчої належності та форми ведення господарської діяльності, розпочати опалювальний період, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб становитиме вісім градусів тепла та нижче.
Відповідно до прийнятого рішення, ОКВП "Дніпро-Кіровоград" має забезпечити подачу води на теплогенеруючі об’єкти згідно з укладеними угодами на водопостачання та водовідведення.
Одночасно, комунальному підприємству “Теплоенергетик”, дочірньому підприємству “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, а також підприємствам, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соцкультпобуту, доручено вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги по його транспортуванню перед НАК "Нафтогаз України" та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати ліміти в НАК "Нафтогаз України" до 15 жовтня 2012 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool