Онуфріївка: госпіталізовано чоловіка, який потрапив у водопропускну споруду

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

5 липня за номером «101» звернулися працівники «швидкої» з селища Онуфріївка. Фельдшер повідомила, що потрібно дістати з водопропускної споруди 50-річного чоловіка, який при падінні зазнав ушкоджень.

На місце події виїхало 1 відділення рятувальників. Як з’ясувалося, потерпілий хотів стрибнути з дамби у воду, але послизнувся та впав у водопропускну споруду, глибиною 5 метрів. Чоловік опинився у бетонній чаші, куди стікає вода з дамби. Самостійно вибратися постраждалий не міг, оскільки отримав забої спини та ніг. Усередину спустилися двоє рятувальників та поклали чоловіка на ноші, прив’язані до мотузок. Їх обережно передали назовні, де вже приймали постраждалого двоє рятувальників та медики. Чоловік був у свідомості та розповів про пригоду, йому одразу надали першу допомогу та госпіталізували. Наразі його життю нічого не загрожує.
Управління ДСНС наголошує – будьте обережні біля водойм, не стрибайте у воду з круч або дамб та не відпливайте на далекі відстані. Не вживайте алкоголю та не втрачайте самоконтролю. Цінуйте власне життя!
Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool