Оновлено форму звітності з податку на прибуток підприємств

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Протягом двох останніх років до Податкового кодексу України внесено ряд суттєвих змін та доповнень, в тому числі пов’язаних з оподаткуванням прибутку підприємств.

У зв’язку з цим Міністерством доходів і зборів України розроблено нові форми декларацій, які частково направлені для державної реєстрацію до Мін’юсту, а частково – перебувають на узгодженні з зацікавленими міністерствами і відомствами та після затвердження відповідними наказами Міндоходів найближчим часом будуть подані на реєстрацію.
З метою правильного визначення податкових зобов’язань з податку на прибуток, що відповідно запобігатиме виникненню непорозумінь між контролюючими органами та бізнесом, Міністерство доходів і зборів переконливо рекомендує платникам податку подавати звітність за 2013 рік за новими формами.
При цьому платники, які звітують щоквартально, повинні подати декларації не пізніше 10 лютого 2014 року, а ті, що раз на рік – 3 березня. Разом з ними потрібно надати річну фінансову звітність.
Зробити це можна не виходячи з дому – в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool