Оновлений місток з’вився у Кіровограді

Липень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

На вулиці Генерала Родімцева комунальні служби Кіровограда облаштували місток, який вже починав провалюватись.

Про те, що місток міг зруйнуватися першими побачили місцеві жителі. Вони й забили на сполох. На прохання мешканців мікрорайону спеціалісти відділу будівництва та благоустрою обстежили аварійну ділянку та визначили масштаб загрози і план робіт.
На місці з'ясувалось, що дощова вода підмивала і руйнувала асфальт, через що на одній із сторін мосту утворилась небезпечна прірва. Щоб уникнути подальшої руйнації, комунальники встановили тут ливневу систему для стічних вод і заасфальтували частину розбитого покриття переходу. Крім того, для зручності і безпеки пішоходів, огорожу мосту продовжили аж до стічного ливнівки, а після перефарбування місток набув ще і яскравих національних кольорів України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool