Онлайн-сервіси Міністерства юстиції стали доступнішими

Січень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

У Кіровоградському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкрито інформаційний доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України. Звернувшись до місцевого центру, громадяни зможуть скористатися онлайн-послугами, які надаються в «Кабінеті електронних сервісів».

Такі сервіси доступні як в місцевому центрі, так і в кожному бюро правової допомоги. Усі отримані документи в електронному вигляді мають таку ж юридичну силу, як і їх паперові аналоги, отримані у державного реєстратора.

Так, звернувшись в місцевий центр з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, клієнти зможуть скористатись такими послугами:
- отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
- перевірити документ , виданий державним реєстратором за допомогою Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
- отримати інформацію про стан розгляду заяви, що була подана державному реєстратору у паперовому вигляді;
- попередньо подати заяву про державну реєстрацію.
У сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, зокрема, можна скористатись такими послугами:
- виконати безкоштовний запит на отримання відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
- отримати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у вигляді виписки, витягу;
- провести пошук запитів (витягів, виписок) .
Таким чином, користування онлайн-сервісами Мін’юсту значно заощадить Ваш час і забезпечить зручність в отриманні відповідної послуги.

За детальною інформацією можна звернутись до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою:
м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53 Тел.: (095)87-662-33, (0522) 32-08-24

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool