«Олімпійський куточок» відкрився у кіровоградській ЗОШ - 22

Січень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

У Музеї Слави кіровоградської загальноосвітньої школи № 22, в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга», урочисто відкрито «Олімпійський куточок».

До представлених у музеї спортивних нагород, завойованих учнями школи на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, було додано літературу на олімпійську тематику.
Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко та майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року Валентина Голенкова передали для навчального закладу книги з історії Олімпійських ігор та Олімпійського спорту, часописи про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу спортивну літературу, а також вручили футбольні м’ячі.
На знак подяки директор школи Борис Набока вручив представникам обласного відділення Національного олімпійського комітету України каравай із олімпійською символікою.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool