Олександрійський міський відділ міліції очолив Юрій Колибєлкін

Грудень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1966 | Коментарі: 0

26 грудня 2011 року начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Костянтин Пожидаєв представив особовому складу міськрайоргану нового начальника Олександрійського міського відділу міліції полковника міліції Юрія Колибєлкіна. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Юрій Єгорович розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1988 році з посади інспектора патрульної служби та пройшов шлях до начальника Макіївського міського управління ГУ МВС України в Донецькій області.

На урочистих зборах були присутні міський голова Степан Цапюк, голова міськрайонного суду Олексій Квітка та колишній виконуючий обов’язки начальника Олександрійського МВ Дем’ян Таршин.
Очільник УМВС подякував за роботу Дем’яну Анатолійовичу та привітав нового начальника міськвідділу з призначенням на посаду, а ще закликав особовий склад підтримати починання свого керівника. Також Костянтин Миколайович висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю міліції Олександрії з органами місцевої влади.
Зі свого боку, міський голова Степан Цапюк пообіцяв всебічну підтримку та допомогу у роботі органів внутрішніх справ районного центру.
Цього ж дня автопарк Олександрійського МВ УМВС в області поповнився новим службовим автомобілем.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool