Олександрійський дорожник пішов з життя прямо на роботі

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Причиною смерті стала раптова зупинка серця. Дорожники Кіровоградщини приносять щирі співчуття родині покійного

Минулого тижня 57-річний Анатолій Іваненко, співробітник філії ДП «Кіровоградський облавтодор» Олександрійська ДЕД пішов з життя прямо на робочому місці.
За результатами судмедекспертизи, смерть чоловіка настала в наслідок зупинки серця.
- В першу чергу, ми приносимо свої співчуття рідним та близьким покійного Анатолія Ілліча. По-друге, хотілося б пояснити, що ж трапилося насправді, - говорить керівник Олександрійської ДЕД Вадим Коюденко. – У засобах масової інформації, перш за все, олександрійських, з’явилося повідомлення, мовляв, покійного засипало у бункері щебенем через недбальство працівників і загинув він саме від цього. Нашою версією ніхто не поцікавився, ніхто не запитав як все трапилося. Але ми можемо відверто заявити, що наша совість чиста і це трагічний збіг обставин, трагічна раптова смерть.
Судмедекспертиза встановила, що смерть Анатолія Ілліча Іваненко настала в результаті раптової зупинки серця. Головною версією експертів є та, що в бункер покійний впав вже будучи мертвим, а падаючи зачепив контейнер з відсівом, звідки той і посипався на нього.
Співробітники розділяють горе з сім’єю покійного та приносять щирі співчуття

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool