Олександрійські рятувальники отримали нагороду

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Державний пожежно-рятувальний загін №2 м.Олександрії визнано кращою установою міста

Нещодавно в Олександрійській міській раді відбулося нагородження переможців у загальноміському конкурсі «Олександрієць року», що проводиться вже 11 років поспіль. Диплом переможця та статуетку «Ніка» - символ перемоги у номінації «Установа, підприємство, організація року» отримав державний пожежно-рятувальний загін №2 м. Олександрії Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Нагороду начальнику загону підполковнику служби цивільного захисту Роману Гордовому вручив міський голова Степан Цапюк.
Підрозділ відзначено головною нагородою міста як за високий рівень виконання завдань за призначенням – ліквідацію наслідків надзвичайних подій, так і за активну участь у громадському житті та благоустрої міста.
Пожежно-рятувальна служба області є потужним бойовим гарнізоном, колектив якого щодня забезпечує належний рівень цивільного захисту населення області. Другий державний пожежно-рятувальний загін виконує це завдання у місті Олександрії. Бійцями чотирьох пожежно-рятувальних частин, що входять до складу загону, здійснювалися виїзди, під час яких надано допомогу кожному, хто цього потребував. Зокрема, місцевими рятувальниками ліквідовано 25 пожеж, близько 40 разів бійці підрозділу долали наслідки інших надзвичайних подій – ДТП, відкривання дверей, демеркуризація приміщень та інших. Комунальним службам надається допомога з розпилювання аварійних дерев. Поряд з цим, як і всі працівники Служби порятунку «101» Кіровоградщини бійці підрозділу взимку встановлюють мобільні пункти обігріву, а влітку патрулюють лісові масиви та водойми. Загін є одним з найбільших в області та опікується безпекою багаточисельного населення Олександрії.
Без бійців олександрійського підрозділу неможливо уявити громадського життя міста та загальноміських заходів. Також за упорядкування та озеленення територій пожежно-рятувальних частин під час весняної толоки їх визнано кращими у конкурсі «Благоустрій території міста-2013».
Працівники загону і надалі будуть надійно захищати жителів Олександрії від небезпек, адже висока нагорода є знаком довіри як влади, так і громади, отже, і найкращим стимулом до подальших успіхів.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool