Олександрійська школа-інтернат буде спеціалізованою

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

За сприяння керівництва облдержадміністрації Олександрійську школу –інтернат заплановано перепрофілювати у заклад військово-спортивного типу.

У школі будуть створені спеціалізовані кадетські та профільні класи. З початку нинішнього року в закладі вже відкрито перший кадетський клас, в якому навчаються 17 восьмикласників. У кадетів викладають два додаткових предмета: "Основи захисту Вітчизни" і "Загальновійськова спортивна підготовка", а також секції з волейболу та рукопашного бою.

Педагогічний та батьківський колективи закладу висловили голові облдержадміністрації вдячність за системну увагу та допомогу школі. Адже цьогоріч за підтримки обласної влади у школі встановлено сучасний мультимедійний тир з автоматами-тренажерами та комп’ютерний клас. Школа-інтернат також увійшла в п’ятірку соціальних закладів, де нинішнього року впроваджуватимуться заходи з енергозбереження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool