Олександрійщина переймає досвід Новоукраїнки щодо децентралізації

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Голова Олександрійської райдержадміністрації Богдан Куруп та голова Олександрійської райради Ольга Коріненко, а також сільські й селищні голови району у рамках робочого візиту до міста Новоукраїнки ознайомилися із кращими практиками децентралізації.

Делегати із Олександрійщини зустрілися із керівником Новоукраїнської міської об’єднаної територіальної громади Олександром Коріннним. Зустріч відбулася за участі заступника голови облдержадміністрації Андрія Коломійцева та керівника Новоукраїнської райдержадміністрації Віктора Самойленка.

Олександр Корінний коротко поінформував учасників заходу про початковий етап проведення децентралізації та запросив гостей відвідати міський центр дитячої творчості, де безпосередньо презентував усі напрацювання новоствореної ОТГ. Велику увагу він приділив питанням формування інфраструктури нової громади, фінансування, інституту старост.

Поділився Олександр Корінний і методами залучення донорських коштів на розробку стратегічних планів розвитку територій, формування нового культурного середовища в ОТГ, реформування освітньої сфери.

За інформацією веб-сайту Олександрійської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool