Олександрія: у місті загасили 2 пожежі в житлових будинках

Червень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії двічі виїжджали на пожежі житлових будинків.

Так, 31 травня о 14:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Бачинського.

Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів, горить покрівля житлового будинку, що не експлуатується, на площі 50 м2 та речі домашнього вжитку в будинку на площі 30 м2. Силами 12 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки о 15:15 пожежу було локалізовано та о 16:15 – ліквідовано.

1 червня о 02:36 виникла пожежа речей домашнього вжитку на площі 5 м2 та обшивки балкону на площі 8 м2 на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку на просп. Соборний. Зусиллями 19 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки о 03:15 пожежу було локалізовано та о 03:40 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool