Олександрія: Рятувальники визволили малюка, який застряг в залізній обрешітці (ФОТО)

Червень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

18 червня в Олександрії дитина застрягла між залізними гратами дверей автозаправної станції. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Як з’ясувалося, 4-річного Максима взяла з собою на автозаправку 24-річна мама, яка прийшла до знайомої працівниці. Доки жінка була зайнята, малюк грався біля дверей, зварених із залізних прутів. Через цікавість хлопчик проник головою між гратами, а у зворотньому напрямку вибратися не зміг. На поміч прибігла його мати з подругою. Жінки дві години зволікали з викликом рятувальників і самотужки намагалися допомогти хлопчику вибратися. Врешті, подзвонили до Служби порятунку.
На місце події прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №11. Бійці МНС спочатку заспокоїли Максима, а потім підтримуючи його, гідравлічними ножицями обережно розрізали обрешітку та витягли з пастки.
Рятувальники розповідають, що малюк дуже втомився і ослаб, але обійнявшись з мамою, зрадів, а сльози швидко змінилися посмішкою.


Олександрія: Рятувальники визволили малюка, який застряг в залізній обрешітці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool