Олександрія: на пожежі врятовано 36-річного господаря квартири

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

24 листопада бійці Служби «101» врятували на пожежі 36-річного жителя Олександрії.

Повідомлення про густий дим з квартири на останньому поверсі двоповерхівки надійшло о 23:15. На місце події було направлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини №12 та 1 відділення ДПРЧ №11. На момент виклику пожежа охопила 2 м2 домашніх речей. Під час розвідки на підлозі в житловій кімнаті було виявлено непритомного чоловіка. Троє рятувальників підхопили господаря та винесли на свіже повітря, після чого загасили пожежу. Врятованого одразу ж госпіталізували до центральної міської лікарні №1. Медики з’ясували, що чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Наразі встановлено, що до пожежі призвела необережність господаря з вогнем при курінні у нетверезому стані.

Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool