Олександр Саінсус зустрівся з Торговим Радником Посольства Австрії в Україні (ФОТО)

Травень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

30 травня у Кіровограді перебував Торговий Радник Посольства Австрії в Україні Грегор Постль.

В рамках програми перебування Грегора Постля на Кіровоградщині відбулася його зустріч з міським головою Олександром Саінсусом. У переговорах взяли участь також секретар міської ради Ігор Волков та заступник міського голови Ігор Василенко.
Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці та інвестицій австрійського бізнесу в економіку Кіровограда.
Олександр Саінсус ознайомив гостя із сучасним станом промисловості регіону та відзначив, що Кіровоград готовий до співпраці з потенційними інвесторами і має для цього необхідні виробничі потужності і кадровий потенціал.
Сторони обговорили можливості майбутньої співпраці в галузях сільськогосподарського машинобудування, переробки сільськогосподарської продукції, легкої промисловості, комунального господарства. При цьому міський голова наголосив, що місто найбільше зацікавлене саме в організації виробництва, а вже під нього можуть бути здійснені поставки високотехнологічного обладнання з подальшим його сервісним обслуговуванням.
У свою чергу, Грегор Постль пообіцяв передати всі пропозиції, обговорені під час зустрічі представникам австрійського бізнесу і висловив впевненість, що вони будуть втілені в реальні інвестиційні проекти.
Крім того, Грегор Постль запропонував кіровоградській стороні провести презентацію обласного центру перед представниками австрійського бізнесу на початку наступного року у Відні під час святкування 20 – ої річниці діяльності Бюро Торгового відділу Посольства Австрії. Така презентація, переконаний Грегор Постль, дозволить ефективніше зацікавити австрійську сторону і дасть можливість знайти підходи до головних напрямків, щляхів та механізмів побудови двостоннього партнерства із республікою Австрією.
По завершенні зустрічі сторони обмінялися пам’ятними подарунками.

джерело

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Олександр Саінсус зустрівся з торговим радником Посольства Австрії в Україні (ФОТО)

Олександр Саінсус зустрівся з торговим радником Посольства Австрії в Україні (ФОТО)

Олександр Саінсус зустрівся з торговим радником Посольства Австрії в Україні (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool