Олександр Саінсус: У мене немає часу писати фальшивки

Серпень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

Дорогі кіровоградці!

Моє звернення до вас зумовлене появою фальшивої листівки про родину Шаталових.
Усе своє життя я живу і працюю у нашому рідному місті. Мене знають тисячі червонозорівців, практично усі кіровоградці.
Моє правило, як людини і як керівника – говорити завжди правду. Тому брехати про Олександра Шаталова – дійсно здібного, молодого депутата, менеджера, взагалі обливати брудом людей - не мій стиль і не в моїх правилах.

Зважаючи на те, що розпочалася виборча кампанія, хочу попередити усіх, хто збирається займатися подібними провокаціями – краще припиняйте одразу! Міська влада налаштована на чесні, прозорі, демократичні вибори. Без образ, брехні і наклепів.
Я звертаюся до правоохоронних органів з проханням дати правову оцінку підступним "листам" нібито від мого імені і знайти справжніх авторів цієї ганьби.

Мені, як міському голові, є чим сьогодні займатися. Необхідно ремонтувати дороги, дахи, готувати Кіровоград до зими. От у цьому місту дійсно допомагає перший заступник голови обласної ради Олександр Сергійович Шаталов. Саме за реальну і суттєву роботу на благо Кіровограда я завжди готовий підтримати Шаталова, бо переконаний, що разом ми зможемо зробити більше корисного для усіх вас, для Кіровограда.

З повагою Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool