Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з Новим 2012 роком

Грудень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Дорогі кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з довгоочікуваним святом – Новим 2012 роком!

Проводжаючи рік минулий і підводячи підсумки зробленого у 2011 році, хочеться підкреслити, що всі здобутки столиці нашого степового краю, її славу і авторитет кіровоградці творять щоденною копіткою працею. Саме завдячуючи вашим натрудженим рукам, інтелекту і безмежній любові до рідного міста Кіровоград впевнено рухається вперед, до свого кращого майбутнього, набуваючи рис сучасного європейського міста.
Висловлюємо всім кіровоградцям щиру вдячність за ваші розуміння, доброзичливість і довіру, та сприймаємо вашу підтримку, як свідчення того, що влада розуміє проблеми міської громади, а її рішення позитивно сприймаються мешканцями міста.
А тому маємо докласти всіх зусиль у Новому 2012 році, щоб забезпечити послідовність курсу розвитку міста, як необхідну умову збереження позитивних здобутків та соціально – економічної стабільності. У цьому бажанні розраховуємо на мудрість і громадянську відповідальність кожного. Спільними зусиллями ми зробимо так, що добробут кіровоградців неодмінно зросте.
Нехай Новорічні свята додадуть нам оптимізму та віри у власні сили, в те, що нам до снаги подолати кризові явища і змінити життя на краще, що будемо щасливими на своїй рідній землі.
Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях.

Міський голова Олександр Саінсус    Секретар міської ради Ігор Волков

 

Відео Привітання міського голови Кіровограда Олександра Саінсуса  з  Новим роком. 

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool