Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають з Днем українського козацтва

Жовтень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1388 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із Днем українського козацтва!

Не випадково цей день припадає на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Адже саме Богородиця традиційно вважається покровителькою українського народу, і впродовж багатьох століть вона давала козакам силу в боротьбі та віру в перемогу. Дух козацтва завжди супроводжував волелюбний український народ. Сотні років козацтво охороняло кордони нашої української землі, боролося з іноземними загарбниками, було носієм віри, моралі, хранителем історії та традицій народу. Сьогодні нащадки козаків зберігають і розвивають найкращі традиції славних предків, які дали нам яскраві приклади героїзму, благородства та відданості Батьківщині. Від щирого серця бажаємо усьому козацькому роду та всім кіровоградцям міцного здоров'я, миру, особистого щастя та благополуччя!

Міський голова О.Саінсус            Секретар міської ради І.Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool