Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають ветеранів

Жовтень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Шановні ветерани, люди старших поколінь!

1 жовтня вся світова громадськість відзначає День людей похилого віку. Вшанування заслуг людей старшого покоління і постійна увага проблемам літніх громадян – наш почесний обов’язок.
Хочеться низько вклонитися вам, висловити слова щирої подяки за ваше життя, на яке випало важке випробування найжахливішою в історії людства війною та тяжкими роками післявоєнної відбудови країни.
Ваш досвід, людяність, мудрість, пронесені крізь усі життєві незгоди, є запорукою морального і духовного здоров’я нації.
Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, мирного українського неба, тепла та затишку у ваших домівках, а міська влада робитиме все від неї залежне, щоб ваше життя було захищеним і спокійним.


Міський голова О.Саінсус   Секретар Кіровоградської міської ради І.Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool