Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають ветеранів

Жовтень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Шановні ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни!
Дорогі кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із 67-ю річницею визволення України від фашистських загарбників.
Нашому народу війна завдала чимало горя, болю і непоправних втрат, адже загинули найсміливіші і найхоробріші. Завдяки мужності й героїзму захисників Вітчизни країну не лише відстояли в смертельній боротьбі, а й відбудували, відродили з руїн та попелу.
Минають роки, покоління змінює покоління, але часу непідвладна пам'ять про тих, хто ціною власного життя звільняв міста і села України від коричневої чуми.
Низький уклін вам, ветерани, велика подяка за мирне небо, за можливість жити і працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Від щирого серця бажаємо вам миру та щастя, здоров'я, довголіття та благополуччя!

Міський голова О.Саінсус    Секретар міської ради І.Волков

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool