Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають підприємців

Вересень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця.

Покладаємо велику надію, що ви своєю копіткою, напруженою працею сприятимете розбудові нашого міста, розвитку його інфраструктури в галузях виробництва, торгівлі, транспортного та побутового обслуговування населення, піднесенню авторитету вітчизняного товаровиробника. Стабільна і надійна робота підприємств середнього і малого бізнесу сьогодні – це соціальна безпека мешканців обласного центру у завтрашньому дні.
Бажаємо вам міцного здоров’я, професіоналізму, чесних і порядних ділових партнерів та втілення в життя нових цікавих бізнесових проектів.
 

З повагою
Міський голова О.Саінсус                      Секретар міської ради І.Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool