Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають кіровоградців з Днем усиновлення

Вересень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

30 вересня Україна третій рік поспіль відзначає День усиновлення – свято добра та дитячої надії!

Кожного дня все більше наших громадян відкривають свої серця і домівки для дітей, які залишились без піклування батьків.
Саме на створення умов реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї або сімейному оточені спрямована діяльність виконавчих органів міської ради та працівників служби у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської міської ради. Так, за 9 місяців поточного року в місті усиновлено 58 дітей, влаштовано під опіку/піклування – 34 дітей. В прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу виховується 54 дитини.
Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї шляхетної справи, усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям, які подарували дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, частинку свого серця, любов, турботу і, головне, родину.

Міський голова Олександр Саінсус

Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool