Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають кіровоградців!

Травень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Шановні кіровоградці!

Щиросердно вітаємо вас із 67 – ою річницею Великої Перемоги –святом всенародної мужності і звитяги! Все більше часу віддаляє нас від дня завершення Великої Вітчизняної війни, проте невмирущим залишається подвиг мільйонів солдат, які ціною власного життя, проявляючи небачений героїзм, мужність та відвагу, змогли не лише захистити свою рідну землю, а й урятувати народи світу від нацистського рабства! Наш низький земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував Кіровоград. Подвиг ваш – безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна. Серед тих, хто звільнив Європу від фашистського рабства немало наших земляків - кіровоградців, які своєю мужністю та відвагою на передовій, в партизанських загонах, у підпіллі та на підприємствах тилу наближали Велику Перемогу. Шановна молодь! Свято бережіть пам’ять про своїх дідів і прадідів, які в роки Великої Вітчизняної війни з честю пройшли жорстокі випробування, не здалися, не зрадили і залишили у спадок новим поколінням частинку тієї сили, що допомогла їм вистояти у страшній борні, відбудувати країну, налагодити мирне життя. Це — наша історія, наша пам’ять, наша гордість. Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

Зі святом вас, із Днем Перемоги!

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool