Олександр Саінсус провів нараду

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

12 березня під головуванням міського голови Олександра Саінсуса відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови, керівниками виконавчих органів міської ради та запрошеними.

Розглянуто питання про стан роботи зі зверненнями громадян та юридичних осіб Головного управління житлово-комунального господарства, управління розвитку транспорту та зв»язку, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення.
З інформацією з даного питання присутніх ознайомили начальник Головного управління житлово-комунального господарства Олександр Головченко,, начальник управління розвитку транспорту та зв»язку Ольга Гонтарь, начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Тетяна Бєлова.
У роботі зі зверненнями мешканців всім посадовим особам органів місцевого самоврядування необхідно проявляти максимальну увагу і оперативність. Дуже прикро, коли питання, порушені громадянами, не вирішуються відразу, а тільки після надходження повідомлення з «гарячої лінії» чи засобів масової інформації. Люди будуть задоволені діяльністю влади тільки в тому випадку, коли їхні проблеми будуть розглядатися вчасно, - зазначив в міський голова.
Олександр Саінсус доручив керівникам виконавчих органів міської ради протягом двох тижнів проаналізувати стан роботи зі зверненнями громадян та надати пропозиції щодо скорочення термінів та оптимізації процесу розгляду звернень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool