Олександр Саінсус проведе робочу зустріч з представниками німецької компанії B. Braun Avitum AG

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

1 лютого 2012 року о 15.00 відбудеться зустріч міського голови Олександра Саінсуса з представниками німецької компанії "B. Braun Avitum AG", яка займається постачанням обладнання для проведення гемодіалізу.

В ході попереднього візиту, який відбувся 19 січня цього року, представники фірми відвідали ряд лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста з метою вивчення можливості розміщення відділення гемодіалізу для жителів міста, хворих на хронічну ниркову недостатність ІІІ – ІY стадій.
Під час сьогоднішньої зустрічі планується розгляд інвестиційних проектів можливої співпраці між німецькою фірмою та Кіровоградською міською радою з відкриття відділення гемодіалізу на базі інфекційного відділення інтенсивної терапії комунального закладу "Центральна міська лікарня м. Кіровограда".

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool