Олександр Саінсус оприлюднив своє звернення до кіровоградців

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1783 | Коментарі: 3

Байдужих до ситуації, що склалася в Україні і безпосередньо на Кримському півострові немає ні в нашій країні, ні за її межами. На цьому наголосив сьогодні, 4 березня, під час прес – конференції у міській раді міський голова Олександр Саінсус, повідомляє сайт міськради

Олександр Саінсус оприлюднив своє звернення до кіровоградців та висловив сподівання, що у тих, хто провокує конфлікт в Україні вистачить розуму і мудрості вийти зі складної ситуації мирним шляхом.

Шановні кіровоградці, керівники підприємств та установ, політичних партій та громадських організацій міста!

Ситуація в Автономній Республіці Крим залишається вкрай напруженою. Територіальна цілісність, єдність і незалежність держави знаходяться під загрозою. Перебування російських військ на території автономії — це відкрите посягання на державний суверенітет України.
У такий час кожен з нас відчуває відповідальність за долю держави.
Я закликаю мешканців міста до спокою в ці напружені часи, виваженості у вчинках і, головне, не піддаватися на провокації, не допускати розпалювання міжнаціональної ворожнечі і внутрішнього протистояння.
Сьогодні, як ніколи, нам важливо відчувати плече один одного, тільки в єдності і згуртованості наша сила.
Ми готові захищати кордони нашої держави, територіальну цілісність України. Сотні кіровоградців уже сьогодні звернулися до військового комісаріату, висловлюючи бажання бути добровольцями і, в разі потреби, боронити свою країну. В тому числі про свою готовність вступити до народного ополчення заявили депутати міської ради.
Станемо спільно на захист української державності, незалежності та соборності України!

Кіровоградський міський голова О. Саінсус
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool