Олександр Рихлицький: У передвиборній гонці політичні сили, які виступають за мирне врегулювання бойових дій на сході, мають певний шанс на прихильність виборців.

Вересень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Перемир’я, якого так очікували українці, особливо на Донбасі, дозволяє не лише перегрупувати бойові порядки учасникам конфлікту, а й політикам провести знакові переформатування і об’єднання, які дозволять гарантовано потрапити до парламенту – вважає політолог Олександр Рихлицький

- Зрозуміло, що Блок Порошенка певною мірою перекриє поволі стихаючий інтерес до партії Удар, проте у об’єднаних сил цього крила шанси на перше місце однозначно високі, бо головну роль грає рейтинг Президента Порошенка.
Другим наразі практично усі опитування називають Ляшка і його Радикальну партію. Стосовно Батьківщини і Тимошенко, то вона і команда, що залишилася з нею, навіть ослабленою після відходу Яценюка – Турчинова, будуть у Верховній Раді, інша справа, з яким результатом.
Безумовно й альянс прем’єра зі спікером зберуть силу, що здатна зайти в парламент, так само як і «Громадянська позиція» з «Демальянсом» і «Правий сектор», наприклад зі Свободою.
А от такі проекти, як «Сильна Україна» і «Партія розвитку» за умови об’єднання і певного запиту на нові обличчя і нові ідеї, а також наявності у них і ресурсу – як фінансового, так і людського, теж мають шанси реально поборотися за місце під куполом ВР. Тим більше, мирна риторика знаходить все більше прихильників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool