Олександр Курдінович урочисто відкрив цифрове ефірне мовлення в області.

Листопад 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1461 | Коментарі: 0

Голова Державного комітету телебачення та радіомовлення України Олександр Курдінович урочисто відкрив цифрове ефірне мовлення в Кіровоградській області.

- Перехід до цифрового мовлення, це той шлях, яким іде увесь світ, а не лише Україна, - наголосив Олександр Курдінович.
Одна із причин переходу до цифрового мовлення, за його словами, це забезпечення права українських громадян на отримання інформації у більш якісній формі.
Окрім цього, як відомо, не всі жителі області мають змогу дивитися обласне телебачення, позаяк сигнал аналогового мовлення покриває не всю територію Кіровоградщини, з приходом "цифри", як наголосив Олександр Курдінович, цю проблему вдасться вирішити.
Особливу увагу голова Держкомтелерадіо звернув на здобутки області у впровадженні цифрового мовлення.
- Кіровоградщина одна із перших областей України, де за цей рік практично завершено розбудову мережі цифрового мовлення. Завдяки встановленню передавачів, 60% території області охоплено цифровим сигналом. Кіровоградщина лідер на теренах України у цьому плані і не без підтримки обласної влади, - зазначив він.
Відтак Олександр Курдінович подякував голові облдержадміністрації Сергію Ларіну за допомогу і підтримку і висловив сподівання на подальшу результативну співпрацю, адже наразі постає завдання забезпечити жителів області спеціальними приймачами сигналу – сет-топ-боксами. І цей процес ближчим часом розпочнеться. Держава, в першу чергу, потурбується про найменш захищених громадян.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool