Олександр Догаров: Область вже отримала більше 14 мільйонів гривень на виплату одноразової допомоги інвалідам війни

Квітень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Таку інформацію озвучив під час апаратної наради перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Догаров.

- У п’ятницю в область надійшов перший транш з державного бюджету у сумі більше 14 млн. грн. на виплату одноразової допомоги інвалідам та учасникам війни, - зазначив Олександр Догаров. – Таку допомогу отримає близько 49 тисяч осіб. 

- Наступний транш (а всього область отримає на ці виплати 18 млн. грн.) ми очікуємо на цьому тижні, - додав посадовець.
Олександр Догаров нагадав, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України, нинішнього року суттєво збільшено видатки на виплату одноразової допомоги з нагоди Дня Перемоги інвалідам війни І-ІІІ групи.
- Згідно із розрахунками, інваліди війни І групи та особи, які мають заслуги перед Батьківщиною, отримають 2200 (у 2011 році – 1200 грн.); інваліди ІІ групи - 1920 грн. (у 2011 році – 1020 грн.); інваліди ІІІ групи – 1720 (у 2011 році – 920 грн.), - повідомив Олександр Догаров.
За інформацією посадовця, учасникам бойових дій буде виплачено 675 грн., членам сімей загиблих та дружини померлих інвалідів війни – 340 грн., учасникам війни – 125 грн.
- Всі виплати будуть здійснені до 5 травня, - зазначив Олександр Догаров. Він звернувся до керівників територій взяти на контроль своєчасність проведення виплат.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool