Олег Левицький провів особистий прийом у Петрівській ВК -49

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

4 квітня прокурором Кіровоградської області Олегом Левицьким здійснено виїзд до Петрівської виправної колонії №49 Управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області, яка є колонією максимального рівня безпеки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Проведено робочу зустріч з адміністрацією та працівниками установи. Відвідано виробничі підрозділи, медичну частину, магазин, їдальню, гуртожитки, де проживають засуджені особи.

Перевірено законність застосування до засуджених передбачених Виправно-трудовим кодексом України заходів дисциплінарного характеру. Перевіркою виявлено факт необґрунтованого накладення адміністрацією установи дисциплінарного стягнення засудженому без урахування ступеню тяжкості вчиненого ним проступку. У зв’язку з чим внесено документ прокурорського реагування про звільнення засудженого від подальшого відбування стягнення.
Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» прокурор області провів особистий прийом засуджених, на якому розглядалися питання законності постановлених судом вироків, правильності визначення Регіональною комісією виду виправної установи відбування покарання тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool