Оголошено підозру одному з сільських голів Кіровоградщини викритому на хабарі

Травень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Прокурор області Анатолій Коваленко підписав повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення одному із сільських голів Кіровоградщини.

Нагадаємо, працівники прокуратури 27 квітня 2018 року, спільно з співробітниками Служби безпеки України та поліції, викрили на хабарі голову однієї із сільських рад Гайворонського району. 

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця десять тисяч гривень за сприяння у наданні в оренду земельної ділянки для комерційного використання, розташованої у водоохоронній зоні річки Південний Буг.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool