Оглядачі вагонів Одеської залізниці упевнено перемогли на конкурсі професійної майстерності

Жовтень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Вперше за шестирічну історію проведення конкурсу професійної майстерності оглядачів вантажних вагонів усі три призові місця посіли працівники Одеської залізниці.

Цьогорічний конкурс на кращого оглядача-ремонтника вагона проходив наприкінці вересня у вагонному депо Константинівка Донецької залізниці, адже минулого року на конкурсі перемогли дончани. Кожна залізниця відрядила на конкурс трьох своїх кращих оглядачів вагонів. Одеську залізницю на заході представили працівники експлуатаційних депо Котовськ, Знам'янка та ремонтно-експлуатаційного депо Херсон.
Змагання проводились в два етапи: теоретична частина складалась із відповідей в комп'ютерному класі на 90 питань за 45 хвилин та вміння правильно заповнювати довідку справності гальм ВУ-45. У ході практичної частини учасникам треба було протягом 10 хв. оглянути три вантажні вагони на наявність технічних несправностей та вміти швидко і правильно замінити на вагоні повітророзподільник та гальмівну колодку.
Результати конкурсу вкотре підтвердили, що старанність, досвід та єдина командна робота залізничників приносять перемогу. Представники Одеської залізниці показали найкращі результати на всіх етапах змагання: як у теоретичних знаннях, так у їх застосуванні на практиці. Усі троє учасників зайняли призові місця, а саме: перше місце посів В’ячеслав Сосновський (оглядач-ремонтник експлуатаційного вагонного депо Котовськ), друге місце – Анатолій Меліхов (оглядач-ремонтник екплуатаційно-ремонтного вагонного депо Херсон), третє місце за Дмитром Пижуком (оглядачем-ремонтником експлуатаційного вагонного депо Знам`янка).
Команда Одеської залізниці, отримавши перемогу, вкотре довела, що кращі оглядачі вагонів працюють саме на Одеській залізниці, а отже наступного року вже одеські залізничники гостинно зустрінуть команди всіх залізниць на галузевому конкурсі на кращого оглядача-ремонтника вагонів.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool