Офіційна хроніка ОДА

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Для більш широкого висвітлення діяльності органів влади Інтернет-видання FotoInform започаткувало проект "Офіційна хроніка"

Сергій Кузьменко: Ми робимо усе можливе, щоб вже сьогодні наші діти виховувалися у комфортних умовах

Естафету добрих справ, започатковану на Олександрійщині, продовжено відкриттям додаткової групи у дошкільному навчальному закладі «Колобок» у селі Головківка. Ще два роки тому у цьому садочку виховувалося 25 дітей. У жовтні 2010 року відкрили другу групу на 20 вихованців і ось знову значима для села і сільчан подія: додатково 25 діток зможуть відвідувати дошкільний заклад.
Відкриття групи стало можливим завдяки співпраці районної влади та соціально-відповідального бізнесу – більше 130 тисяч гривень, більша частина з яких є позабюджетними, знадобилось для функціонування "Колобка". Сьогодні повноправними вихованцями садка є 65 малюків.
За словами голови Олександрійської райдержадміністрації Кузьменка С. О., лише за два роки в районі здано в експлуатацію 4 дитячих садка, а також відкрито 7 додаткових груп.
- Якщо два роки тому дитячі садки Олександрійського району відвідували менше 600 дітей, то нині у дошкільній освіті маємо більше 1000 вихованців. На Олександрійщині збільшилася народжуваність. Тому є для кого будувати дитячі садочки, відкривати додаткові групи. І ми будемо це робити, залучаючи до співпраці соціально відповідальний бізнес, - заявив Сергій Кузьменко. 

 

Кіровоградські юнаки-спортсмени здобули перемогу на ІV Спортивних іграх школярів України зі спортивної гімнастики

Днями у Білій Церкві проводились ІV Спортивні ігри школярів України зі спортивної гімнастики серед юнаків та дівчат.
Кіровоградська команда юнаків у складі Андрія Красножонова, Дмитра Савенка, Артема Подопригори, Василя Ляшенка, здобула перемогу у командному заліку змагань.

за метеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool