Одинадцятикласник наніс тяжкі тілесні ушкодження кіровоградцю

Лютий 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Внаслідок сутички потерпілий потрапив до лікарні, а 17-річному кривднику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою звернувся молодий чоловік, який повідомив про те, що отримав тілесні ушкодження від невідомого.
Того дня компанія хлопців розпивала спиртні напої. Аж раптом між двома парубками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник почав наносити молодику удари по голові та в область живота. Після чого втік з місця події.
Потерпілий відразу ж звернувся за допомогою до правоохоронців, які менше ніж за добу затримали підозрюваного.
Діставшись додому, хлопець викликав швидку, адже йому стало зле. Медики констатували у потерпілого внутрішньочеревну кровотечу та закриту травму живота. Зараз лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.
Як повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко, за цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
Наразі вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool