Одеські залізничники зробили значно комфортнішими для інвалідів ряд станцій

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Одеські залізничники активно вдосконалюють умови на вокзалах та станціях для комфортного перебування на їх території людей з особливими потребами. Активна робота тривала і протягом третього кварталу поточного року.

Пандусами з поручнями було облаштовано заїзд з перону в центральний вхід вокзалу станції Новоукраїнка, заїзд на перон та берегову платформу станції Трикратне. Також пандусом було облаштовано вхід до будівлі станції Главани. На станціях Цибулеве та Тимкове обладнано поручнем пандуси входу до пасажирської будівлі.
Уздовж перонів станцій Знам’янка, Кіровоград, Олександрія, Попелюхи, Котовськ та Цюрупинськ нанесено попереджувальну рельєфну смугу з абразивного матеріалу яскравого кольору, що дозволить пасажирам знаходитися на безпечній відстані від краю платформи.
На станціях Вапнярка, Кодима, Затишшя та Балта було переобладнано входи до залів підвищеного комфорту та камери зберігання для зручності користування осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Для безперешкодного руху інвалідів на вокзалі станції Олександрія було зроблено перехід з перону на другу платформу, а на станції Людмилівка перехід з першої до другої платформи.
На всіх вокзалах Одеської залізниці у залах очікування виділено зони відпочинку для інвалідів. Відповідні оголошення розміщено на інформаційних стендах для пасажирів та передаються по гучномовному зв’язку.
Щомісяця у структурних підрозділах залізниці проводяться технічні заняття для популяризації положень Конвенції про права інвалідів а з боку керівного складу вокзалів та станцій, забезпечено постійний контроль за належним обслуговуванням даної категорії пасажирів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool