Одеські залізничники закликають пасажирів купувати абонементні квитки

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Пасажири залізниці все частіше заощаджують свої кошти та час купуючи абонементні квитки – за 8 місяців поточного року у касах було оформлено 27 тис. 935 квитків, що на 1,5 тис. квитків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Абонементні квитки мають низку переваг, адже у тариф місячного пільгового абонементного квитка до будь-якої станції закладено 24 поїздки, без обмеження їх кількості.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Якщо підрахувати у середньому в місяці 22 робочих дня, туди і назад це вже 44 поїздки, тобто за 20 поїздок у робочі дні пасажир не платить взагалі! А є ж ще й вихідні дні. Можливість придбання абонементних квитків є також у студентів, при чому вартість проїзду розраховується з обліком 50% знижки, відповідно до законодавства України.

Для пасажирів, які регулярно користуються приміським транспортом у вихідні дні передбачений абонементний квиток вихідного дня, що дає право проїзду по п'ятницях, суботах, неділях і понеділкам, а також у святкові й передсвяткові дні.

Економія від придбання будь-якого абонементного квитка в грошовім вираженні становить 43%. При цьому пасажир не витрачає часу на черзі перед касою, безперешкодно проходить у поїзд та може вільно розрахувати час прибуття на вокзал до поїзда.

Працівники служби приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» закликають своїх пасажирів купувати абонементні квитки для проїзду у приміському сполученні, адже це допоможе заощадити час пасажира і допоможе уникнути зловживань недобросовісних провідників.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool