Одеські залізничники вивезли останню партію ракетного палива з території військової частини по станції Любашівка

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

За період з липня 2013 року по березень 2014 року з території військової частини А3516 по станції Любашівка Одеської залізниці було відправлено на утилізацію 66 спеццистерн загальним обсягом понад 3,5 тис. тонн ) із компонентом ракетного палива типу меланж.

Минулого року для уможливлення вивозу небезпечного вантажу працівники Котовської дистанції колії та двох колійних машинних станцій (Вапнярка, Усатове) відремонтували капітальним ремонтом 2 км 215 м колії від станції Любашівка до воріт військової частини з укладанням рейко-шпальної решітки на залізобетонних шпалах. На території військової частини було виконано суцільну заміну майже 400 шпал, на станційних коліях по маршруту вивозу небезпечного вантажу замінено 798 шпал, а на стрілочному переводі на території військової частини виконано суцільну заміну брусів і шпал. Окрім того колійники здійснили механізовану виправку стрілочного переводу і колії, підбили щебеневий шар під шпалами, відрихтували колію виправочно-підбивочно-рихтувальною машиною (ВПР).
Потреба у відновленні цієї під’їзної колії виникла через несанкціоноване втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, які зухвало демонтували та викрали елементи верхньої будови колії. Рік тому залізничники підкреслили, що через скрутну фінансову ситуацію відновлюють верхню будову зазначеної під’їзної колії в останнє. Керівництво військової частини без зволікань відправило на утилізацію небезпечний вантаж, чим було усунуто ймовірність шкідливого впливу на оточуюче середовище.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool