Одеські залізничники вітають представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем

Березень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 637 | Коментарі: 0

Сьогодні, 3 березня, в актовій залі управління регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» відбулися урочисті збори трудового колективу, ветеранів залізничного транспорту та Героїв праці з нагоди Міжнародного жіночого дня. Тут були й теплі слова, й щира подяка, й добрі побажання від перших осіб підприємства.

Зокрема начальник філії Григорій Бойко від імені 30-тисячного чоловічого колективу Одеської магістралі привітав майже 15-тисячний жіночій колектив філії зі святом 8 березня

«Ви надаєте життя, створюєте родинне вогнище та затишок, надаєте сили та натхнення. Ми захоплюємося вами, бо ви виховуєте наших дітей, проявляєте турботу та берете на себе сімейні клопоти. В той же час ви залишаєтесь висококласними професіоналами залізничного транспорту і є прикладом сумлінного та відповідального відношення до праці. Ми пишаємося вами та цінуємо вас. Ми вдячні вам за це».

Григорій Бойко побажав всій жіночій частині колективу та їх родинам благодаті та процвітання, а також здоров’я, добра, любові, злагоди та, що сьогодні одне з найважливіших, миру. Окремо, начальник філії висловив щиру подяку членам правління за можливість привітати з нагоди свята кожну жінку, яка працює на магістралі, грошовим заохоченням. До речі, майже 60 працівниць філії відзначено нагородами та відзнаками від правління ПАТ «Укрзалізниця» та начальника регіональної філії «Одеська залізниця».

Спеціально до цього дня від ПАТ «Укрзалізниця» надійшло відеопривітання, у якому в. о. голови правління привітав жіночий колектив філії.
Приємні слова звучали й від голови Дорожнього комітету профспілки Анатолія Прокопенка. В своїй промові він підкреслив, що наразі головним надбанням комітету є те, що при реформуванні галузі вдалося зберегти колективний договір, який продовжує діяти в повному обсязі. Про це більш докладно адміністрація філії та Дорпрофсож проінформують колектив магістралі наступного тижня під час підведення підсумків виконання колективного договору за 2015 рік.

Одеські залізничники вітають представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем, начальник філії Григорій Бойко

По завершенню урочистого заходу відбувся святковий концерт за участю працівників філії та творчої молоді Одеського коледжу транспортних технологій.

Додамо, що головне шанування працівниць залізничної галузі «Укрзалізниці» відбудеться завтра, 4 березня, в Києві.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool