Одеські залізничники висадили понад 4 тис. дерев під час Дня довкілля

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

18 квітня 2015 року одеські залізничники провели День довкілля, продовжуючи добру традицію проведення заходів з озеленення та благоустрою територій структурних підрозділів.

Майже 19 тис. працівників Одеської залізниці у цей день взяли активну участь у заході. Залізничники зі структурних підрозділів, станцій та служб державного підприємства прибирали вздовж колій, на платформах, на вокзалах і станціях, на території відомчих оздоровчих закладів висаджували дерева та квіти.
У ході проведення комплексних природоохоронних заходів із благоустрою та озеленення залізничники прибрали понад 426 га території, висадили 4 тис. 225 дерев та 4 тис. 150 кущів, упорядкували понад 31 тис. м2 газонів та квітників. Усі підрозділи залізниці були у повному обсязі забезпечені необхідним посадковим матеріалом (саджанцями). Також залізничники ліквідували 219 стихійних сміттєзвалищ, створених мешканцями прилеглих до залізниці населених пунктів. Було зібрано та вивезено 579 м3 відходів зібраних на несанкціонованих сміттєзвалищах.
Проведення таких масштабних заходів на залізниці вкотре доводить, що байдужих до проблем благоустрою та озеленення території залізниці серед її працівників немає.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool