Одеські залізничники відвантажили 1 тис. 700 вагонів будматеріалів на ремонт автошляхів у Південному регіоні Одещини

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 670 | Коментарі: 0

Протягом вересня-жовтня 2016 року на адресу Кілійського району регіональною філією «Одеська залізниця» було відвантажено 117 тис. 445 тонн будівельних вантажів, тобто 1 тис. 700 вагонів з щебенем, піском, відсівом.

Для вивантаження будматеріалів у південному регіоні Одещини спеціалізованими майданчиками оснащені станції Дзинілор, Котлабух, Арциз, Сарата та Ізмаїл. Однак, на жаль, вантажоотримувачі не вживають заходів для роботи у нічний час (з 20:00 до 08:00). У зв’язку технічною можливістю фронт вивантаження станцій становить 7-12 вагонів, що призводить до накопичення більше 40-50 вагонів на адресу одного отримувача, що в свою чергу ускладнює виконання вантажних операцій на станціях та збільшує час простою вагонів. Це свідчить про те, що вантажоодержувачі не приймають дієвих заходів для вивантаження вагонів.

Слід зазначити, що одеські залізничники не надавали заявникам жодної необґрунтованої відмови у забезпеченні рухомим складом для перевезення будматеріалів.

Вчора відбулася зустріч керівництва філії з вантажовідправниками будівельних матеріалів, з головою Кілійської райдержадміністрації Віктором Грєковим та начальником служби автомобільних доріг в Одеській області Олегом Вариводою. У ході зустрічі було обговорено терміни та обсяги перевезень будматеріалів залізницею для будівництва автошляхів М-15 Одеса – Ізмаїл – Рені та Т-1630 Кілія – Спаське. Стало відомо, що для потреб будівництва та ремонту автошляхів залізниця надаватиме у середньому 60 вагонів на добу з розподілом по станціям призначення Дзинілор, Котлабух, Одеса-Західна та Ізмаїл.

Начальник регіональної філії «Одеська залізниця» Григорій Бойко звернувся до представників місцевої влади з проханням організувати на належному рівні роботу з підрядниками для цілодобового вивантаження будматеріалів з максимальним використанням заявлених вагонів для забезпечення виконання обсягів заявлених робіт. Вагони надаватимуться доки не мине потреба.

Підкреслимо, що ремонтні роботи на трасі Кілія-Спаське стартували тільки минулого тижня, тому заяви про не виділення залізницею вагонів близько двох тижнів є відверто безпідставними.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool